Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-05, 16:16   #1
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

V86 Solvalla/Åby 8/1


AVDELNING 1

Ihåligt fält där starttröga 3 Magic Happens blir favorit och kommer bli uppsnackad bara för att han satt fast senast på ”Lunden”. Men det är debut över tre varv och jag säger syn då det finns bra motbud.

Jag går istället rakt ut på 1 Digger Lord som har tävlat mot stentuffa motstånd på slutet. Hästen gör gedigna prestationer mest hela tiden och uppgiften kan inte bli mycket lämpligare. Jepson har kört hästen med framgång tidigare och sitter upp bakom en häst som kan vinna både från spets och rygg ledaren.

2 Cantona Mearas är den tredje hästen som kan utmana, men han får sällan till det fullt ut och kusken är inte den vassaste.

AVDELNING 2

2 Surf N’Turf blir favorit och det köper jag inte. Han är en bra häst på väg uppåt, men här möter han tuffare hästar och han tar inte en längd på min tipsetta, om ens Örjan väljer att ladda? Jorma lär ju vara angelägen med 4 One Two Beat och Kihlström kanske riktar in sig på att köra till slut?

Oavsett upplägg hos konkurrenterna står 1 Concrete Dee inför en bra uppgift. Det här är en häst för V75 och han har tampats mot betydligt bättre hästar. Han är travsäker och har spetsat från innerspåret tidigare. Med den formen han har visat upp ska det vara god chans till spets och slut.

AVDELNING 3

1 Bastian har varit mycket bra i två raka start och intrycket från dödens senast ingav respekt. Han mötte då ganska hyggligt motstånd och det ser lämpligt ut även den här gången. Han har inte visat prov på någon vidare startsnabbhet hittills och gynnas därför av att loppet tar plats på Åby. Hittar Hanna ut i en bra position ska ekipaget ha god chans att segerstrida.

Det främsta motbudet är 4 Borin T.N. som är bättre än vad raden ger sken av. Han höll bra senast på V75 och här ser det upplagt ut för spets. Joke Face-avkomman är mer stark än snabb och Adrian kör högst sannolikt i spets.

AVDELNING 4

10 Cactus blir favorit från bakspår trots galopp senast, men det är väl samtidigt befogat. Örjan kör den bästa hästen i fältet och hon bör ha god chans att växla ned dessa över distansen. Hästen är dock inte att lita på och det finns några hyggliga emot.

9 Zelante O.P. stumnade lite över upploppet senast, men hästen hade en ganska tuff öppning i benen och motståndet var tuffare. Nu går han ner lite i klass och Ohlsson kan servera hästen en spårsnål resa från läget. Får han lifta med i ryggar och spara speeden kan han visa sig vara tuffast.

8 Sweet On You är jag inte helt såld på men här står hon perfekt inne i loppet och Björn Goop kan det där med att hitta rätt från svåra lägen. Kadabra-avkomman har 2/3 över aktuell distans och känns tidig.

1 Karissa Bo är tränarkörd igen, vilket är ett minus. Men stoet tillhör de bättre och från spåret kan Sybille skrälla om luckan uppenbarar sig. Det var inget dåligt gäng hästen var trea mot på V75 senast.

AVDELNING 5

4 Barbaresco V.W. gjorde en bra prestation senast på ”Lunden” och fick ett väldigt bra läge här. Quite Easy-avkomman är väldigt kvick bakom vingen och André kör med självförtroende. Jag räknar med att ekipaget sitter i ledningen vid ett tidigt skede och därefter är det är hästen att slå. Det extra innerspåret finns även att tillgå och blir det hård press i inledningen av loppet kan det bli aktuellt att överlåta ledningen, hästen har trots allt speed nog för att kunna utmana även med en sådan resa.

6 Alhambra galopperade efter att ha kopplat grepp på ledaren senast, felfri hade vi fått sett en upploppsduell mot V75-vinnaren Alhambra Mail som fick gå med i draget. Lugauers Ready Cash-avkomma besitter hög kapacitet för klassen och laddar kusken öppnar hon raskt.

Jag rankar ändå de två italienskfödda hästarna först. De har visat prov på både hårdhet och fart, samt står även bra inne i loppet.

Utgångsläget är inte det roligaste för 8 Atik D.L., men med tanke på att flera ovannämnda lär laddas och flera ekipage söker sig mot innerspåret bör det kunna lösa sig bra. Han sträckte på sig bra senast och fick visa både styrka och löphuvud. Dahléns fyraåring har sedan debuten på svensk mark visat att det är en högkapabel modell och han har mer pengar att hämta.

Med på kupongen måste även 12 Zaira del Ronco som snöpligt galopperade i samma lopp som Volare Gar vann på Mantorp. Utan galoppen gör hon upp om segern och här går hon ner i klass. Myllymaas springare ska ses med goda chanser att blanda sig i striden.

7 Iwan Boko lyckades inte haka på favoriten senast öve 2640 meter. Medeldistans nu stärker chanserna och i sina bästa stunder är Timoko-sonen ganska kapabel för klassen.

AVDELNING 6

7 Global Tuxedo tillhör normalt sett de bättre i fältet, men kommer med två raka nollor i raden och hur är det ställt med formen? Senast stumnade han totalt efter att ha gått med i det ursinniga tempot som blev, men starten innan dess stod han för en slätstruken figur. Emilia lär prova framåt direkt, men ledningen lär vara upptagen av ettan och jag är inte säker på att ”GT” fixar det den tunga vägen.

Jag ger istället tipset till 2 Digital Track som visserligen har en bedrövlig rad, men som å andra sidan är betydligt bättre än vad man kan utläsa. Hästen har trots allt vunnit på V75 och möter allt som oftast tuffare motstånd än detta. Mats E Djuse tillhör de bättre kuskarna i fältet och spåret är optimalt. Han har spetsfavoriten invändigt om sig och huvudscenariot är att han kryper ner i rygg på denne och hoppas att luckan uppenbarar sig.

1 Crystal Cool är som sagt spetsfavoriten i loppet och här möter hon inte tuffare hästar än senast. Hon bör kunna leda det här loppet väldigt länge och ska ses som ett tidigt segerbud.

8 Happy Confess gjorde det överraskande i ett lopp som vanns av Bon Ego i den senaste starten. Åkes häst är bra för klassen och kan öppna ordentligt vid laddning. Hittar Carl-Philip ned i andraspår tidigt bör ekipaget ha goda chanser att göra upp om segern.

10 Miss Duffy är härdad mot kulltopparna genom karriären men hade inte fått till det på länge inför den senaste starten. En seger i ett billigt breddlopp väger inte tungt, men hästen gjorde trots allt jobbet utvändigt ledaren och är formen framflyttad kan hon ändå vara värd att passa. Det är en kapabel märr i grunden som får en av fältets bästa kuskar i sulkyn.

3 Charisme du Nord har fått flera tuffa lopp på slutet men går allt som oftas hela vägen. Senast gick hon med i attack i spåren halvvarvet kvar i ett fält bestående av Green Mamba, Nisse Sånna med flera. Nu är stoet tillbaka i en klass hon matchar och från läget är det bara för Sandra att köra framåt och hoppas att hon kan hitta en bra position i andraspår. Det ska till en hel del klaff för att ekipaget ska vinna, men körs loppet i ett jämnt tempo är ekipaget skrälldugligt.

AVDELNING 7

2 Bossy Alley är kvick ut och biter ifrån sig väldigt bra i ledningen. Han kan utmana även från andra positioner och ska vara favorit i loppet. Men det har gått ett tag sedan den senaste starten och flera månaders uppehåll från tävlingsovalen är ovant för hästen. Kvicka konkurrenter lär även laddas utifrån och dessa är kapabla. Tipsetta men garderas.

6 Tengil Face anser jag vara det främsta motbudet. Adrians Joke Face-avkomma har hoppat bort mycket pengar under året i alla voltstartslopp och haft en del otur med snäva spår. Hästen är stabilare bakom vingen och kan lägga iväg bra från start. Den här pållen håller stallet högt och det är bara att titta på insatsen i uttagningsloppet till derbyt så förstår man varför. Hästen kommer i mål på 13,7 över 2640 meter, trots ett helt lopp i andraspår och attack 800 kvar, där han då kunde klockas på en 11-tid. Det är väldigt starka papper!

7 Gambit Brodde är vass över distansen. Han fick ge sig mot Wham Bam Boo i de sista stegen nere i Danmark senast men intrycket var klart godkänt. Når Marc Elias hela vägen till ledningen stiger segerchansen markant, men det är en häst som tål att göra en hel del själv.

11 Hennesy Boko är en fin Chocolatier-avkomma som tål att gå fort i spåren. Han har vunnit från bakspår på aktuell bana tidigare och då var det spel mot ett mål när Marc lade in attacken från andra utvändigt 500 kvar.

9 Imagine Boko besitter hög kapacitet och sättet han plockade ned Bordeaux Doc på för tre starter sedan visade prov på hans löphuvud. Det är den typen som går hela vägen, men han lägger inte ett helt fält på speed och är beroende av överpace för att vinna loppet. Jag tycker därför att uppgiften ser tuff ut på förhand och han är bara en av flera.

3 Dallas hade varit intressant från ett passande läge om han hade visat något på slutet, men jag tycker att han har gett ett för blekt intryck för att vara tillräckligt intressant i sällskapet. Procenten är dock låg och det kan tänkas vara ett tänkbart skrällbud vid ytterligare gardering.

AVDELNING 8

Ett ganska ihåligt fält avslutar omgången och huvudscenariot är att Jorma sänder till ledningen med 6 Lexington Hall. Han gjorde det klart bra som trea senast bakom All Star och Southwind Hydro så formen verkar sitta där. Men även om ekipaget når spets så är det ändå halvvarvet längre den här gången och det är ingen fördel för hästen. Räknas med tipsettan överlåts.

10 Urgent Call kan agera lite trögt i loppen ibland och är inte den roligaste typen till häst alla gånger. Men det rör sig om en kämpe som biter i hela vägen och därför ser det här loppet passande ut. I våras besegrade han Bucks To Burn över distansen på aktuell bana och nog finns kapaciteten.

Mattias Djuse är bättre som tränare än som kusk och det är ett kuskminus på 7 Dom Perignon. Jag är tveksam om han ens laddar ordentligt i startögonblicket då Jorma finns invändigt och vart ska ekipaget ta vägen då? Jag har svårt att se ”Dompan” vinna från dödens över distansen och backar han sist krävs det klaff. Men man ska ändå inte nonchalera farten hos hästen för klaffar det minsta lilla är han vass upploppet ner.

Den som kan utmana nämnda är 5 Araw Hoss som besitter väldigt hög kapacitet i grunden. Men det var ett tag sedan han levererade och han känns inte jättehet. Nurmos hästar är dock svåra att räkna på och med tanke på den form Örjan visade i lördags är han värd ett streck.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+8), HuBBaBuBBa (+10), Bluesmith66 (+10), greenj (+11), klot05 (+8), Tirich (+10), asgaya3141 (+11)

Senast redigerad av Piraten den 2020-01-05 klockan 16:19.
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 16:31   #2
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Du är helt rätt på det!

Tycker jag iallafall

På mitt andelsspel kommer jag spika 1-1-4 och heltäcka typ resten

Vågat men sitter dom 3 spikarna så är det bara att luta sig tillbaka och invänta miljonerna.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 16:50   #3
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 438
Sharp$: 1249
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piraten Visa inlägg
AVDELNING 1

Ihåligt fält där starttröga 3 Magic Happens blir favorit och kommer bli uppsnackad bara för att han satt fast senast på ”Lunden”. Men det är debut över tre varv och jag säger syn då det finns bra motbud.

Jag går istället rakt ut på 1 Digger Lord som har tävlat mot stentuffa motstånd på slutet. Hästen gör gedigna prestationer mest hela tiden och uppgiften kan inte bli mycket lämpligare. Jepson har kört hästen med framgång tidigare och sitter upp bakom en häst som kan vinna både från spets och rygg ledaren.

2 Cantona Mearas är den tredje hästen som kan utmana, men han får sällan till det fullt ut och kusken är inte den vassaste.

AVDELNING 2

2 Surf N’Turf blir favorit och det köper jag inte. Han är en bra häst på väg uppåt, men här möter han tuffare hästar och han tar inte en längd på min tipsetta, om ens Örjan väljer att ladda? Jorma lär ju vara angelägen med 4 One Two Beat och Kihlström kanske riktar in sig på att köra till slut?

Oavsett upplägg hos konkurrenterna står 1 Concrete Dee inför en bra uppgift. Det här är en häst för V75 och han har tampats mot betydligt bättre hästar. Han är travsäker och har spetsat från innerspåret tidigare. Med den formen han har visat upp ska det vara god chans till spets och slut.

AVDELNING 3

1 Bastian har varit mycket bra i två raka start och intrycket från dödens senast ingav respekt. Han mötte då ganska hyggligt motstånd och det ser lämpligt ut även den här gången. Han har inte visat prov på någon vidare startsnabbhet hittills och gynnas därför av att loppet tar plats på Åby. Hittar Hanna ut i en bra position ska ekipaget ha god chans att segerstrida.

Det främsta motbudet är 4 Borin T.N. som är bättre än vad raden ger sken av. Han höll bra senast på V75 och här ser det upplagt ut för spets. Joke Face-avkomman är mer stark än snabb och Adrian kör högst sannolikt i spets.

AVDELNING 4

10 Cactus blir favorit från bakspår trots galopp senast, men det är väl samtidigt befogat. Örjan kör den bästa hästen i fältet och hon bör ha god chans att växla ned dessa över distansen. Hästen är dock inte att lita på och det finns några hyggliga emot.

9 Zelante O.P. stumnade lite över upploppet senast, men hästen hade en ganska tuff öppning i benen och motståndet var tuffare. Nu går han ner lite i klass och Ohlsson kan servera hästen en spårsnål resa från läget. Får han lifta med i ryggar och spara speeden kan han visa sig vara tuffast.

8 Sweet On You är jag inte helt såld på men här står hon perfekt inne i loppet och Björn Goop kan det där med att hitta rätt från svåra lägen. Kadabra-avkomman har 2/3 över aktuell distans och känns tidig.

1 Karissa Bo är tränarkörd igen, vilket är ett minus. Men stoet tillhör de bättre och från spåret kan Sybille skrälla om luckan uppenbarar sig. Det var inget dåligt gäng hästen var trea mot på V75 senast.

AVDELNING 5

4 Barbaresco V.W. gjorde en bra prestation senast på ”Lunden” och fick ett väldigt bra läge här. Quite Easy-avkomman är väldigt kvick bakom vingen och André kör med självförtroende. Jag räknar med att ekipaget sitter i ledningen vid ett tidigt skede och därefter är det är hästen att slå. Det extra innerspåret finns även att tillgå och blir det hård press i inledningen av loppet kan det bli aktuellt att överlåta ledningen, hästen har trots allt speed nog för att kunna utmana även med en sådan resa.

6 Alhambra galopperade efter att ha kopplat grepp på ledaren senast, felfri hade vi fått sett en upploppsduell mot V75-vinnaren Alhambra Mail som fick gå med i draget. Lugauers Ready Cash-avkomma besitter hög kapacitet för klassen och laddar kusken öppnar hon raskt.

Jag rankar ändå de två italienskfödda hästarna först. De har visat prov på både hårdhet och fart, samt står även bra inne i loppet.

Utgångsläget är inte det roligaste för 8 Atik D.L., men med tanke på att flera ovannämnda lär laddas och flera ekipage söker sig mot innerspåret bör det kunna lösa sig bra. Han sträckte på sig bra senast och fick visa både styrka och löphuvud. Dahléns fyraåring har sedan debuten på svensk mark visat att det är en högkapabel modell och han har mer pengar att hämta.

Med på kupongen måste även 12 Zaira del Ronco som snöpligt galopperade i samma lopp som Volare Gar vann på Mantorp. Utan galoppen gör hon upp om segern och här går hon ner i klass. Myllymaas springare ska ses med goda chanser att blanda sig i striden.

7 Iwan Boko lyckades inte haka på favoriten senast öve 2640 meter. Medeldistans nu stärker chanserna och i sina bästa stunder är Timoko-sonen ganska kapabel för klassen.

AVDELNING 6

7 Global Tuxedo tillhör normalt sett de bättre i fältet, men kommer med två raka nollor i raden och hur är det ställt med formen? Senast stumnade han totalt efter att ha gått med i det ursinniga tempot som blev, men starten innan dess stod han för en slätstruken figur. Emilia lär prova framåt direkt, men ledningen lär vara upptagen av ettan och jag är inte säker på att ”GT” fixar det den tunga vägen.

Jag ger istället tipset till 2 Digital Track som visserligen har en bedrövlig rad, men som å andra sidan är betydligt bättre än vad man kan utläsa. Hästen har trots allt vunnit på V75 och möter allt som oftast tuffare motstånd än detta. Mats E Djuse tillhör de bättre kuskarna i fältet och spåret är optimalt. Han har spetsfavoriten invändigt om sig och huvudscenariot är att han kryper ner i rygg på denne och hoppas att luckan uppenbarar sig.

1 Crystal Cool är som sagt spetsfavoriten i loppet och här möter hon inte tuffare hästar än senast. Hon bör kunna leda det här loppet väldigt länge och ska ses som ett tidigt segerbud.

8 Happy Confess gjorde det överraskande i ett lopp som vanns av Bon Ego i den senaste starten. Åkes häst är bra för klassen och kan öppna ordentligt vid laddning. Hittar Carl-Philip ned i andraspår tidigt bör ekipaget ha goda chanser att göra upp om segern.

10 Miss Duffy är härdad mot kulltopparna genom karriären men hade inte fått till det på länge inför den senaste starten. En seger i ett billigt breddlopp väger inte tungt, men hästen gjorde trots allt jobbet utvändigt ledaren och är formen framflyttad kan hon ändå vara värd att passa. Det är en kapabel märr i grunden som får en av fältets bästa kuskar i sulkyn.

3 Charisme du Nord har fått flera tuffa lopp på slutet men går allt som oftas hela vägen. Senast gick hon med i attack i spåren halvvarvet kvar i ett fält bestående av Green Mamba, Nisse Sånna med flera. Nu är stoet tillbaka i en klass hon matchar och från läget är det bara för Sandra att köra framåt och hoppas att hon kan hitta en bra position i andraspår. Det ska till en hel del klaff för att ekipaget ska vinna, men körs loppet i ett jämnt tempo är ekipaget skrälldugligt.

AVDELNING 7

2 Bossy Alley är kvick ut och biter ifrån sig väldigt bra i ledningen. Han kan utmana även från andra positioner och ska vara favorit i loppet. Men det har gått ett tag sedan den senaste starten och flera månaders uppehåll från tävlingsovalen är ovant för hästen. Kvicka konkurrenter lär även laddas utifrån och dessa är kapabla. Tipsetta men garderas.

6 Tengil Face anser jag vara det främsta motbudet. Adrians Joke Face-avkomma har hoppat bort mycket pengar under året i alla voltstartslopp och haft en del otur med snäva spår. Hästen är stabilare bakom vingen och kan lägga iväg bra från start. Den här pållen håller stallet högt och det är bara att titta på insatsen i uttagningsloppet till derbyt så förstår man varför. Hästen kommer i mål på 13,7 över 2640 meter, trots ett helt lopp i andraspår och attack 800 kvar, där han då kunde klockas på en 11-tid. Det är väldigt starka papper!

7 Gambit Brodde är vass över distansen. Han fick ge sig mot Wham Bam Boo i de sista stegen nere i Danmark senast men intrycket var klart godkänt. Når Marc Elias hela vägen till ledningen stiger segerchansen markant, men det är en häst som tål att göra en hel del själv.

11 Hennesy Boko är en fin Chocolatier-avkomma som tål att gå fort i spåren. Han har vunnit från bakspår på aktuell bana tidigare och då var det spel mot ett mål när Marc lade in attacken från andra utvändigt 500 kvar.

9 Imagine Boko besitter hög kapacitet och sättet han plockade ned Bordeaux Doc på för tre starter sedan visade prov på hans löphuvud. Det är den typen som går hela vägen, men han lägger inte ett helt fält på speed och är beroende av överpace för att vinna loppet. Jag tycker därför att uppgiften ser tuff ut på förhand och han är bara en av flera.

3 Dallas hade varit intressant från ett passande läge om han hade visat något på slutet, men jag tycker att han har gett ett för blekt intryck för att vara tillräckligt intressant i sällskapet. Procenten är dock låg och det kan tänkas vara ett tänkbart skrällbud vid ytterligare gardering.

AVDELNING 8

Ett ganska ihåligt fält avslutar omgången och huvudscenariot är att Jorma sänder till ledningen med 6 Lexington Hall. Han gjorde det klart bra som trea senast bakom All Star och Southwind Hydro så formen verkar sitta där. Men även om ekipaget når spets så är det ändå halvvarvet längre den här gången och det är ingen fördel för hästen. Räknas med tipsettan överlåts.

10 Urgent Call kan agera lite trögt i loppen ibland och är inte den roligaste typen till häst alla gånger. Men det rör sig om en kämpe som biter i hela vägen och därför ser det här loppet passande ut. I våras besegrade han Bucks To Burn över distansen på aktuell bana och nog finns kapaciteten.

Mattias Djuse är bättre som tränare än som kusk och det är ett kuskminus på 7 Dom Perignon. Jag är tveksam om han ens laddar ordentligt i startögonblicket då Jorma finns invändigt och vart ska ekipaget ta vägen då? Jag har svårt att se ”Dompan” vinna från dödens över distansen och backar han sist krävs det klaff. Men man ska ändå inte nonchalera farten hos hästen för klaffar det minsta lilla är han vass upploppet ner.

Den som kan utmana nämnda är 5 Araw Hoss som besitter väldigt hög kapacitet i grunden. Men det var ett tag sedan han levererade och han känns inte jättehet. Nurmos hästar är dock svåra att räkna på och med tanke på den form Örjan visade i lördags är han värd ett streck.
Bra genomgång men tänker på avdelning 1: Digger Lord har inte den hästen lite svårt och vinna? Kommer ihåg den sedan Stig H tiden och den var rätt lovande i början, men sedan verka den nästa bli en ickevinnare, gör typ bra prestationer men blir tvåa, trea mest hela tiden?
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 17:08   #4
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Frasse77 Visa inlägg
Bra genomgång men tänker på avdelning 1: Digger Lord har inte den hästen lite svårt och vinna? Kommer ihåg den sedan Stig H tiden och den var rätt lovande i början, men sedan verka den nästa bli en ickevinnare, gör typ bra prestationer men blir tvåa, trea mest hela tiden?
Det är svårt att vinna när motståndet är riktigt bra så jag vet inte om jag vill kalla honom en ickevinnare. Jag anser att hästen strider på bra upploppet ned.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Frasse77 (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 19:36   #5
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Ja Digger Lord har ju varit i silver ett tag nu och nu möter han väl Brons? Helt rätt att han mött hårt motstånd och då är det svårare att vinna men det borde väl vara dags nu.
Om det är någon gång han ska vinna så är det nu annars behöver man aldrig mer lira honom.
Går det så går det. Man sätter ju aldrig v86 nu för tiden ändå så då kan man lika gärna gå ut hårt och chans spika
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 19:54   #6
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piraten Visa inlägg
2 Surf N’Turf blir favorit och det köper jag inte. Han är en bra häst på väg uppåt, men här möter han tuffare hästar och han tar inte en längd på min tipsetta, om ens Örjan väljer att ladda? Jorma lär ju vara angelägen med 4 One Two Beat och Kihlström kanske riktar in sig på att köra till slut?

Oavsett upplägg hos konkurrenterna står 1 Concrete Dee inför en bra uppgift. Det här är en häst för V75 och han har tampats mot betydligt bättre hästar. Han är travsäker och har spetsat från innerspåret tidigare. Med den formen han har visat upp ska det vara god chans till spets och slut.
Med tanke på vilka som kör så är det väl inte troligt att vi får några förhandskommentarer i det här loppet. Tyvärr. Men i mitt badkar så tar Örjan antingen:

1. En halvlugn start. Då kommer Jorma trycka på för att försöka nypa spets av Haugstad. Lyckas nog inte, men båda får lägga en ordentlig spik och Örjan gottar sig.

eller

2. Han kör för att hålla ut One Two Beat för att sen försöka ta över från Haugstad. Och kan mycket väl få det. Jag är inte främmande för att Örjan och Kenneth snackar ihop sig inför det här loppet ("kör du till så släpper jag och vi blir etta och tvåa"). Kenneth gör sin första start som tränare vilket såklart blir lite uppmärksammat. Vill nog hellre få en fin andraplats här och börja med ett ok facit än att riskera köra ihjäl hästen för ledning och stappla i mål.

One Two Beat var min första tanke att han möööjligen skulle kunna nypa spets och kanske rinna undan. Men ganska lite talar för det, de andra två lägger iväg bra och kommer inte vilja ge sig mot den i första taget. Skulle behöva sitta helt i fredat bo för att kunna vinna.

Kör nog Örjan som utgång och dubblar med Haugstad här. Oavsett löpningsförlopp tror jag Örjan vinner, hästen är bäst. Men kan ha fel och halvgarderar med enda motbudet. Att det går utanför de två ser jag inte nu iallafall. Får jag 4ggr på den tvillingen är jag mycket nöjd!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Frasse77 (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 20:50   #7
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piraten Visa inlägg
Ihåligt fält där starttröga 3 Magic Happens blir favorit och kommer bli uppsnackad bara för att han satt fast senast på ”Lunden”. Men det är debut över tre varv och jag säger syn då det finns bra motbud.

Jag går istället rakt ut på 1 Digger Lord som har tävlat mot stentuffa motstånd på slutet. Hästen gör gedigna prestationer mest hela tiden och uppgiften kan inte bli mycket lämpligare. Jepson har kört hästen med framgång tidigare och sitter upp bakom en häst som kan vinna både från spets och rygg ledaren.

2 Cantona Mearas är den tredje hästen som kan utmana, men han får sällan till det fullt ut och kusken är inte den vassaste.
Är med dig här om att sänka favven. Såg inte jättevass ut senast tyckte jag, även om det väl var lite sparat i mål. Cantona kan väll hålla ut favoriten om kusken vill. Mitos Gold borde kunna flyga förbi alla i början om man vill. Digger Lord kan väl inte vara med från början och riskerar att behöva göra lite jobb eftersom kanske ingen annan vill det. Smyger Dumas Sand med där bakom kan den blixtra till.

6,7 borde vara chanslösa här men annars är det lite öppet.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 21:27   #8
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Vad ska man tänka om 1 Karissa Bo denna gång ... tränarkörd nu vilket är ett minus såklart men gjorde en bra tid sist på Romme över medel 13,9am vilket räcker långt mot dessa hästar. Kan kanske överraska med en invändig smygresa. Och skrik på 8 Sweet on You sist oxå men riktigt dåligt spår men Björn kör nu. 10 Cactus är given såklart men här kan det nog smälla.

Håller 1 Karissa Bo som tänkbar skräll från perfekt läge.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 21:33   #9
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

1 Dolly Stream och 2 Rut K är tänkbara skrällar även om 6 och 8 hålls högt.

Och den jag tror mest på är 12 Zaira Del Ronco

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2020-01-05 klockan 21:35.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 22:04   #10
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Concrete Dee kunde inte rå på Vichy Grif senast och Vichy Grif från spets är inte enkel att ta ner och den i sin tur va ju jämnt spelad med Vikens Fingerprint som va tvåa bakom Wild Love.
Jag kan hålla på i evigheter hehe

Skämt å sido borde inte CD vara spets och slut?
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 22:08   #11
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Vill bara säga det att jag är här för att lyfta fram skrällar och fälla favoriter inte hoppas att en favorit ska bli släppt till ledningen för att stekel ska gå all in på en tvilling
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 22:47   #12
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Läser Piratens fantastiskt fina första inlägg efter att ha läst in loppen själv. Blir väldigt glad när jag ser att vi har samma tankar och idéer om de två sista loppen.

Tengil spik! Adrian bestämd på sos-taktiken och Bossy inte startat på flera månader=släpp.

Lexington Hall spik! Startsnabb och kanske bästa hästen i loppet dessutom. Långt lopp med autostart i högsta klassen=bra häst som kommer till spets får styra och ställa och kan knappt förlora.

Många andra lopp som är desto värre att bena ut, har alla mellanloppen kvar att gå igenom för de såg ut att vara mer krävande än vad man orkar en söndagkväll.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Piraten (+10)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-05, 22:53   #13
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Vill bara säga det att jag är här för att lyfta fram skrällar och fälla favoriter inte hoppas att en favorit ska bli släppt till ledningen för att stekel ska gå all in på en tvilling
Det är bra att leta skrällar i lopp där det skräller. I lopp där favoriten är bra är det dumt att ödsla streck på att försöka fälla den.

Det är skrällarna som styr utdelningen, och skräller gör det. Speciellt på V86. Så de måste hittas. Men man kan inte måla alla lopp så man får rikta in sig på de lopp där det är mest troligt att smälla till. Att jag inte kommer helgardera t ex sista avdelningen i den här åttan bestämde jag redan när jag såg propositionen, behöver inte ett enda hästnamn för att avgöra det. Pengar i sjön att kasta streck på ett sånt lopp.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-06, 00:35   #14
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
1 Dolly Stream och 2 Rut K är tänkbara skrällar även om 6 och 8 hålls högt.

Och den jag tror mest på är 12 Zaira Del Ronco
Direkt när jag slog upp startlistan kikade jag ordentligt på Rut K. som jag vet är ganska kapabel i ljusa stunder. Henriette upp är också ett plus och läget kan man inte klaga på. Men ju mer jag tittade på konkurrenterna, desto tuffare ansåg jag uppgiften vara. Men både Rut och Dolly är två skrällar som är värda att nämna.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-06, 08:28   #15
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Det är bra att leta skrällar i lopp där det skräller. I lopp där favoriten är bra är det dumt att ödsla streck på att försöka fälla den.

Det är skrällarna som styr utdelningen, och skräller gör det. Speciellt på V86. Så de måste hittas. Men man kan inte måla alla lopp så man får rikta in sig på de lopp där det är mest troligt att smälla till. Att jag inte kommer helgardera t ex sista avdelningen i den här åttan bestämde jag redan när jag såg propositionen, behöver inte ett enda hästnamn för att avgöra det. Pengar i sjön att kasta streck på ett sånt lopp.
Jo det är så det funkar

Varför spikar du inte Örjan då?
Dom har ju snackat ihop om att han ska släppa och KH nöjer sig med andra priset och ingen annan ser du kunna vinna så då är det ju bästa spiken för dig personligen

Varför ens dubbla upp systemet?

Garderar jag min idé så åker fler med än bara 2an för den blev just 4 år och möter äldre motstånd. Tänk om 1 och 2 väljer att köra mot varann? Eller vet du att K släpper till Ö?
Vore det inte kul om K fick sin första tränar seger då? Som Ville fick på v86 i första starten om jag inte minns fel?

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2020-01-06 klockan 08:29.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td